måndag 29 september 2008

Solig Söndag med Dåligt fiske

Söndag med sol o väldigt lite vind på Vismen. En bakfull Björte o en nyvaken Nisse hade en liten brödrakamp innan båten åker in i garaget i väntan på att Björn R ska lära oss hur vi tar de silvriga på vänern (om det nu blir nått). Eftersom det var sol och lite vind så var fisket katastrofalt dåligt. Efter ett par timmars snurrande överallt så gav vi upp och åkte hem. 2-2 slutade iaf kampen denna gång o Björte tog den största på 3,5 i Skumlesund på väg ut ur Östervik. Även Bogserings Jesper + svarthårig kompis utan namn var ute med sin nya super snabba (snabbast i vismen) bogserbåt igår. De kammade noll och gav upp ganska snart. Lägger ute lite mobil bilder på de små Gäddorna









lördag 27 september 2008

The Rönningen´s i KGA

Släkten Rönningen var i kga o testade lite regnbåge. Blev ett par st och många tappade. Dags o vässa krokarna??? Otroligt skönt att den så enligt honom själv så himla duktiga Fiske kungen Björn kammade noll, men roligt att han hade tid för fiske 1 gång i detta år.

Kasper Värsting visar stolt upp sin fångst.

Björn o Kasper värsting in action. Men hur många fiskar fick Björn?

Alex prövar fiskelyckan.



lördag 20 september 2008

En Gädd Fredag.

Ja o Fridolf var ute igår o testa lite fiske i höst rusket. Blåsigt o regnigt var det på vismen denna freda. Vi åkte på samma ställen som den store Fredrik "grizzly" Ericsson gör o alltid drar stora börrer men det gick åt skogen. Istället så blev det bara en massa små gäddor o per lyckades få upp en börre som var mindre än draget. En riktig tusenbroder. Ja fick som vanligt stryk, men ja grejar ju mest med kaptens uppgifterna som röka pipa, väder, vind, djup o fisk på ekolodet. Ja grejer som hör en kapten till det där med o få fisk de har ja inte tid med. Totalt blev det 8 gäddor och en tusenbroder. Största kanske på 1,5 kg o den drog ja. (den viktigaste).
Per tyckte att vi skulle bygga ny brygga till nästa år då den vi hade inte va nå bra. För när per skulle hoppa i land så hoppade han på nått underlig sätt fel så han landa med båda fötterna i vattnet. Såg jätte roligt ut iaf, han är skicklig den där per håkan ändå.
Passar på att skicka en pik till Ole , nu finns ja på en bild med en fisk. Frågan är om du någonsin kommer att hålla i en fisk ifrån vismen igen. Mycket snack o väldigt lite verkstad på den GUBBEN.
Per en av de första små gäddorna han fick.



Kapten visar stolt upp att han KAN få bara han vill.

Den store gädd gurun Per "fridolf" "gustav" "rolandinho" "rycket" "PH" Håkansson sitter o funderar ut taktiken inför dagens fiske.



En liten Monster gädda inne i östervik som han stolt visar upp.

torsdag 11 september 2008

KGA Lördag


Var i KGA för lite båge i lördags 6/9-08.

Inte ett napp o regn hela jävla dagen. Fy faan