lördag 20 september 2008

En Gädd Fredag.

Ja o Fridolf var ute igår o testa lite fiske i höst rusket. Blåsigt o regnigt var det på vismen denna freda. Vi åkte på samma ställen som den store Fredrik "grizzly" Ericsson gör o alltid drar stora börrer men det gick åt skogen. Istället så blev det bara en massa små gäddor o per lyckades få upp en börre som var mindre än draget. En riktig tusenbroder. Ja fick som vanligt stryk, men ja grejar ju mest med kaptens uppgifterna som röka pipa, väder, vind, djup o fisk på ekolodet. Ja grejer som hör en kapten till det där med o få fisk de har ja inte tid med. Totalt blev det 8 gäddor och en tusenbroder. Största kanske på 1,5 kg o den drog ja. (den viktigaste).
Per tyckte att vi skulle bygga ny brygga till nästa år då den vi hade inte va nå bra. För när per skulle hoppa i land så hoppade han på nått underlig sätt fel så han landa med båda fötterna i vattnet. Såg jätte roligt ut iaf, han är skicklig den där per håkan ändå.
Passar på att skicka en pik till Ole , nu finns ja på en bild med en fisk. Frågan är om du någonsin kommer att hålla i en fisk ifrån vismen igen. Mycket snack o väldigt lite verkstad på den GUBBEN.
Per en av de första små gäddorna han fick.



Kapten visar stolt upp att han KAN få bara han vill.

Den store gädd gurun Per "fridolf" "gustav" "rolandinho" "rycket" "PH" Håkansson sitter o funderar ut taktiken inför dagens fiske.



En liten Monster gädda inne i östervik som han stolt visar upp.

4 kommentarer:

LillNisse sa...

Per Gädda var grym. Synd bara att det inte var nån storlek på dem.

Anonym sa...

Var Per någe grinig?

La han sig i båten?

Don MAze

LillNisse sa...

Nej per var inte grini bara lite trött på att han fick små gäddor o inga jätte borrar. Kanske blev lite grini när han plumsa i vattnet vid bryggan.

Anonym sa...

Han är smidig den där Per!!

Har juh slagit Grillan de två senaste gångerna vi varit i Vismen. Två delad silver rappala är otveksamt bästa borredraget!